شهرستان قهرمان پرور اندیمشک میزبان رقابتها خواهد بود .
این مسابقات با همکاری اداره ورزش و جوانان ، هیئت کشتی ، شهرداری ، اداره توزیع برق ، اداره آموزش و پرورش شهرستان اندیمشک و با هماهنگی هیئت کشتی خوزستان برگزار می شود .
رقابتها طی روزهای 16 و 17 اردیبهشت ماه انجام خواهد شد .
جوانان دلاور استان خوزستان ، تیم ملی کشورمان را صاحب چهار مدال برنز نمودند .
الیاسی ، علیزاده ، بیرانوند و میرزازاده به ترتیب در اوزان 66 ، 84 ، 96 و 120 بر سکوی سوم مسابقات ایستادند .
حسین اسدی در وزن 66 علیرغم تلاش فراوان از دور رقابتها کنار رفت .
سیامک قیطاسی مربی ثابت و سازنده تیم ملی و استان خوزستان نقش تعیین کننده ای در کسب افتخار جوانان خوزستانی ایفا نمود .
مهدی محسن نژاد و حامد تاب به عضویت تیم ملی درآمدند .
محمدمهدی خوشبخت تنها ملی پوش اعزامی به این مسابقات با شایستگی به مقام نایب قهرمانی رسید .
محمدنیکونهاد حسینی و فرزاد ایمانعلی زاده بعنوان مربی تیم ملی کشورمان در این مسابقات همراهی نمودند .
10 کشتی گیر و یک مربی از استان خوزستان به سیزدهمین مرحله آمادگی تیم ملی اعزامی به مسابقات المپیک دعوت شدند .
مهرزاد اسفندیاری فر عضو کمیته مربیان کشور به این جلسه دعوت شد .
9 کشتی گیر و یک مربی از استان خوزستان در اردوی تیم ملی .
مراسم استقبال از امیر قاسمی دارنده مدال طلای سهمیه گزینشی المپیک 2016 برزیل (گزارش تصویری)
کوچک زاده به اردوی مرحله سوم تیم ملی نیز دعوت شد .
مسعود نعمت چکانی به اردوی تیم ملی دعوت شد .
سیدمهدی ایوبی بعنوان مربی منتخب خوزستان نیز به این اردو اعزام می شود .
امیر قاسمی منجزی مقتدرانه و با صلابت کشتی خوزستان و کشورمان را صاحب سهمیه المپیک نمود .
قاسمی تا دقایقی دیگر برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف نماینده کشور چین می رود .
مدال طلا بر سینه ستبر امیر قاسمی منجزی .
این چهارمین سهمیه المپیک است که توسط ملی پوش و نمایندگان خوزستانی برای میهن عزیزمان به ارمغان آورده می شود .
پیش از این حبیب اله اخلاقی و سعید عبدولی دو سهمیه و اردوان صاحب در داوری یک سهمیه برای کشورمان به دست آورده بودند .
حضور حداقل سه خوزستانی در تیم ملی کشتی فرنگی اعزامی به باریهای المپیک دور از دسترس نیست
امیر قاسمی منجزی دلاور مرد کشتی خوزستان برای کسب افتخار و دریافت سهمیه المپیک راهی رقابتهای جهانی مغولستان خواهد شد .
حبیب اله اخلاقی در جایگاه دوم وزن 85 کیلوگرم ایستاد .
هیئت کشتی خوزستان صبح امروز شنبه 28 فروردین طی نامه ای مراتب اعتراض خود را به دومین کشتی فینال حبیب اله اخلاقی به فدراسیون کشتی ارسال نمود .
بر اساس اعلام شورای فنی حبیب اله اخلاقی و حریف وی یکبار دیگر در رقابتهای کشتی فرنگی جام جهانی در مبارزه با رقبای خود مورد آزمایش قرار خواهند گرفت .
مجتبی کریم فر دیگر نماینده ارزنده استان خوزستان در این وزن در کشتی سوم مقابل حبیب اله اخلاقی به روی تشک نیآمد و از دور مسابقات کنار رفت.
مسابقات با توجه به وضعیت بد جوی و پس از یک بار وقفه ، نیم تمام ماند .
اداره ورزش و جوانان ، هیئت کشتی و شهرداری شهرستان آبادان نهایت سعی خود را جهت برگزاری و ادامه مسابقات نمودند .
10 جوان آینده دار و ارزنده خوزستانی به همراه یک مربی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان کشورمان دعوت شدند .
تمرین شهرستانهای سوسنگرد ، هندیجان ، آبادان ، شوشتر و بندرامام (ره) در زمینهای ساحلی(گزارش تصویری)
اعضای کادر اجرایی و داوران مسابقات معرفی شدند .
اردوان صاحب داور ارشد و المپیکی استان خوزستان و کشورمان به جلسه کمیته داوران کشتی کشور دعوت شد .