news-details
هیأت های شهرستانی

 تیم های منتخب خوزستان و شهرستان دزفول در دیداری دوستان به مصاف هم رفتند .
این مسابقات با حضور پیشکسوتان ارزشمندی همچون سیدمحمدکاظم غفوری مسئول کمیته پیشکسوتان هیئت استان ، غلامرضا قیطاسی مسئول کمیته های سنتی و ساحلی هیئت استان و احمد ساکی پور قهرمان پیشکسوتان جهان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان و بمنظور آمادگی هر چه بیشتر نوجوانان آزاد کار خوزستانی در مسابقات قهرمانی کشور ((گروه ج)) که طی روزهای 13 تا 15 بهمن ماه به میزبانی استان خوزستان برگزار می شود ،تیم های منتخب خوزستان و شهرستان دزفول در روز جمعه مورخ 17 دی ماه در سالن شهید مجدیان دزفول به مصاف هم رفتند .

بنابراین گزارش در این مسابقات 28 کشتی گیر نوجوان آزادکار باهم به رقابت پراختند که در پایان هر کدام از تیم ها توانستند مقابل هم صاحب پیروزی شوند که از جمله شکست چند کشتی گیر تیم منتخب خوزستان مقابل حریفان خود بود .

بر این اساس و با توجه به اعلام جمشید جمالی زاده از قهرمانان اسبق کشتی استان خوزستان و کشور و مربی سازنده کشتی بندرامام (ره) و نماینده هیئت کشتی خوزستان در این مسابقات ، پیشکسوتان ارزشمندی همچون سیدمحمدکاظم غفوری قهرمان اسبق کشتی آزاد کشور و مسئول کنونی کمیته پیشکسوتان هیئت استان ، غلامرضا قیطاسی قهرمان سالهای نه چندان دور کشتی آزاد کشور و مسئول فعلی کمیته سنتی و ساحلی هیئت استان و همچنین احمد ساکی پور قهرمان کشتی فرنگی پیشکسوتان جهان با حضور در سالن مسابقات موجبات دلگرمی آینده سازان کشتی خوزستان را فراهم آورده بودند .

یادآور می شود اداره ورزش و جوانان و هیئت کشتی شهرستان دزفول نقش ارزنده ایی در برگزاری این رقابتها ایفا نمودند

ارسال دیدگاه