هیأت کشتی استان خوزستان اصلاً نیاز به تعریف ندارد که من از آن تعریف کنم .
انستیتو در بسیاری از کشورها بعنوان نوعی دانشگاه طلقی می شود .
در 48 ساعتی که در اینجا بودم ، هم از نظر عملی و هم از نظر عملی عملکرد کمیته آموزش هیأت کشتی خوزستان مورد تأید بنده بوده .
محمد خاکپور ، پیشکسوت و نماینده انستیتو کشتی جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه 17 آذرماه 88 برای بازدید از کلاس مربیگری درجه 3 کشتی فرنگی به اهواز سفر کردند ؛ وبسایت هیأت کشتی خوزستان با وی گفتوگو اختصاصی انجام داده است و نخست از او پرسیدیم :
یک تعریف از انستیتو و بصورت کلی نقش انستیتیودر فدراسیون کشتی چسیت ؟
انستیتو در فدراسیون کشتی ایران و در بسیاری از فدراسیون های دیگر دنیا بعنوان یک مرکز آموزشی است و حتی در بسیاری از کشورها بعنوان نوعی دانشگاه طلقی می شود که دروسی مانندعلم تمرین ، تغذیه و... زیر نظر انستیتو تدریس میشود .انشا الله در آینده در فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران نیز بدینگونه عمل می شود .
در حال حاضر آقای دکتر ضیاء معینی مسئول انستیتو است که بنده خودم شاهد هستم که در اکثر روزهای تمرینات تیمهای بر سر تمرینات کشتی گیران تیم ملی حاضر می شود و به سؤالات آنها و مربیان پاسخ میدهد و در حدامکاناتی که انستیتو کشتی دارد ، در خدمت ورزش کشتی مملکت بوده و خواهد بود .
آقای خاکپور عملکرد هیأت کشتی خوزستان خصوصاً بخش آموزش چه نظری دارید ؟
هیأت کشتی استان خوزستان اصلاً نیاز به تعریف ندارد که من از آن تعریف کنم . از قدیم گفته اند آنچه را که عیان است چه حاجت به بیان است ؟ استان خوزستان اصولاً خمیره وجودی اش در کشتی فرنگی است البته من در کشتی آزاد خوزستان یکسری فعالیتهای بسیار خوب را در دو سال اخیر دیده ایم و چند تا تک ستاره هم در کشتی آزاد داشته است ولی در مورد کشتی فرنگی خوزستان اصلاً نمی شود بحث کرد . علاقمندی به کشتی فرنگی در خوزستان ذاتی است و در این بخش از کشور از دوران قدیم فعالیتهای چشمگیری در کشتی وجود داشته است که تا حالا نیز ادامه دارد . نمونه اش نیز همین اردویهای تیم ملی کشتی فرنگی در رده های سنی مختلف است که در هر رده سنی 3 الی 4 کشتی گیر از خوزستان حضور دارند .
شما از نزدیک کلاسهای مربیگری درجه 3 فرنگی را که در اهواز برگزار میشود را دیده اید . این کلاسها را چگونه ارزیابی می کنید ؟
کلاسهای آموزشی استان خوزستان خصوصاً از زمانیکه آقای کاکاحاجی آمده است بسیار عالی و پربار شده است . ایشان فردی ماهر و مدرس بسیار خوبی هستند که از کشتی گیران تیم ملی در دهه 70 بوده است و تحصیل کرده رشته تربیت یدنی هم میباشند که کار تدریس در این کلاس را بعهده داشتند . در 48 ساعتی که در اینجا بودم ، هم از نظر عملی و هم از نظر عملی عملکرد ایشان با کیفیت و مورد تأید بنده بود .
شما بعنوان یک مربی و پیشکسوت ، آینده مربیگری خوزستان را چگونه پیش بینی می کنید ؟
مربیگری در استان خوزستان ، همانند کشتنی خوزستان اصلاً نیازی به تعریف و تمجید ندارد . انشا الله آقای کاکاحاجی در آینده همانند قبل از مربیان جوان و تحصیل کرده استان بیشتر استفاده می کند ، همچنانکه هم اکنون نیز می بینیم که در اردوهای تیم ملی در ردهای مختلف سنی ، همیشه یکی ، دو مربی از خوزستان حضور دارند .
و در پایان اگر سخن خاصی دارید بفرمایئد ؟
از هیأت کشتی خوزستان خصوصاً آقای ممتازان ، اردوان صاحب و کلیه اعضای هیأت تشکر و قدرانی می کنم . در این دو روزی که بنده برای بازدید پرونده شرکت کنندگان در کلاس و نظارت برای اجرای کلاس به اهواز آمده بوده ، صمیمیت ، همدلی و اتحاد را در بین اعضاء و کادر هیأت کشتی خوزستان بسیار زیاد دیدم که همین امر مهمترین دلیل پیشرفت فوق العاده کشتی خوزستان میباشد . همین امروز شاهد وزن کشی لیگ باشگاههای استان بودم که جمعیتی انبوهی از کشتی گیران و کشتی دوستان در سالن جمع شده بودند که در این نشان دهنده علاقه مندی مردم این استان به ورزش کشتی میباشد . در پایان برای جامعه ورزش خوزستان خصوصاً رشته کشتی ، آروزی موفقیت هرچه بیشتر می نمایم .
ارسال دیدگاه