news-details
افتخار آفرینی و کسب مدال

مهران سعادتی فر نوجوان شایسته خوزستانی با رسیدن به دیدار فینال رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان ، افتخاری دیگر نصیب ورزش کشور و استان خوزستان نمود .
در روز اول نیز محسن مدهنی و مصطفی کاید خورده ملی پوشان خوزستانی کشورمان با اقتدار به فینال رسیده بودند .

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان با شروع پنج وزن دوم رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان در یونان ، مهران سعادتی فر نوجوانان ارزنده اندیمشکی استان خوزستان و پنجمین ملی پوش خوزستانی در این مسابقات به روی تشک رفت .

بر این اساس مهران سعادتی در وزن 76 کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 4 بر 2 اوتو کتونن از فنلاند را شکست داد و در دور سوم مقابل بایسار اولویف از روسیه با نتیجه 9 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی دقایقی پیش برای رسیدن به دیدار فینال به مصاف آکیلبک تالانتبیکوف از قرقیزستان رفت و در یک کشتی سخت و فشرده و با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید و به رقابت نهایی این وزن راه یافت .

یادآور می شود وی صبح فردا مجددا وزن کشی خواهد نمود و بعدازظهر نیز برای مبارزه فینال به روی تشک خواهد رفت .

ارسال دیدگاه