news-details
افتخار آفرینی و کسب مدال

دکتر حمید بنی تمیم دبیر کل شورای کشتی آسیا شد
وی قبل از این سمت و در رآی گیری به عنوان عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب گردیده بود .
بنی تمیم هم اکنون نایب رئیس فدراسیون کشتی کشورمان می باشد .

ه گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، دکتر حمید بنی تمیم قهرمان اسبق کشتی آسیا و مرد همیشه پرفروغ شهرستان شوش دانیال نبی (ع) و استان خوزستان ، بعنوان دبیر کل شورای کشتی آسیا منصوب گردید .

بنابراین گزارش نایب رئیس فدراسیون کشتی ایران و قهرمان اسبق کشتی آسیا و دانشجویان جهان ساعتی پیش از این انتخاب در رأی گیری هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا شرکت نموده بود که پس از نماینده کشور قزاقستان بیشترین آرا را کسب نموده بود .

بر این اساس و بنا به اعلام فدراسیون کشتی ، انتخابات هیئت رئیسه با حضور چهارده كانديدا براي به دست آوردن هفت كرسي شوراي كشتي آسيا با حضور نمایندگان 33 کشور برگزار شد و در دور اول دولت تورلی خانوف از قزاقستان با 24 رای، دکتر حمید بنی تمیم نایب رئیس فدراسیون کشتی ایران با 21 رای، خانم ژانگ از چین با 21 رای، کنت اولیور لی از کره جنوبی با 18 رای و شاران سینگ از هند و سوچان تابارت از تایلند هر دو با 17 رای بعنوان شش عضو هیئت رئیسه شورای کشتی آسیا انتخاب شدند.، انتخابات برای یک نفر باقی مانده به دور سوم کشیده شد که از بین روزیف ازبکستانی و هیروکی تسوکاماتو از ژاپن، نماینده ژاپن با 17 رای در مقابل 15 رای روزیف بعنوان عضو هفتم شورای کشتی آسیا انتخاب شد.


در اين انتخابات به جز چهار عضو فعلي، حميد بني تميم نايب رييس فدراسيون كشتي ايران، روزيف نايب رييس ازبكستاني اتحاديه جهاني، تورلي خانوف عضو هييت رييسه اتحاديه جهاني از قزاقستان، به همراه نمايندگان كره جنوبي، قرقيزستان، چين، تايوان، قطر، سوريه و اردن حضور داشتند.


بني تميم در رقابت با 13 كانديد ديگر از جمله كانديداهاي ازبكستان، قزاقستان، ژاپن، كره جنوبي، چين، تايلند، قرقيزستان، قطر و يمن كار سختي پيش رو داشت اما وي و تيم ديپلماسي ايران تمام تلاش خود را به كار بردند تا ايران پس از چهار سال در شوراي كشتي آسيا نماينده داشته باشد.


از هفت عضو سابق نمايندگان يمن، تايلند، هند و ژاپن در انتخابات فعلي حضور داشتند و نمايندگان مغولستان و قزاقستان و كيم رييس شوراي كشتي آسيا پس از سال ها حضور در كشتي قاره زرد، كناره گيري كرده اند.


پس از این نیز مجمع انتخاباتی شورای کشتی قاره آسیا با حضور ننادلالوویچ رئیس اتحادیه جهانی کشتی، در هند برگزار شد که با رای اعضای این مجمع، دولت تورلی خانوف عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی از قزاقستان، دکتر حمید بنی تمیم نایب رئیس فدراسیون کشتی ایران، خانم ژانگ از چین، کنت اولیور لی از کره جنوبی و شاران سینگ از هند، سوچان تابارت از تایلند و هیروکی تسوکاماتو از ژاپن بعنوان هفت عضو جدید هیئت رئیسه این شورا انتخاب شدند.


پس از برگزاری مجمع، جلسه ای با حضور هفت عضو برگزار شد و در نهایت دولت تورلی خانوف از قزاقستان بعنوان رئیس شورای کشتی آسیا انتخاب و جایگزین کیم چانگ کیو از کره جنوبی شد که سال ها رئیس کشتی قاره آسیا بود.


همچنین دکتر حمید بنی تمیم بعنوان دبیر کل شورای کشتی آسیا و شاران سینگ از هند بعنوان نایب رئیس این شورا انتخاب شدند.


ایران از سال 2012 میلادی در شورای کشتی آسیا نماینده ای نداشت.


ارسال دیدگاه