به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، در پایانر قابتهای کشتی فرنگی عمومی بزرگسالان قهرمانی کشور که طی روزهای 2 و 3 دی ماه در خانه کشتی شماره دو تهران برگزار شد ، نمایندگان شایسته خوزستانی در مجموع توانستند سه نشان طلا ، یک نقره ، یک عنوان چهارمی و سه مقام پنجم را به دست آوردند
بنابراین گزارش امین سوری (اندیمشک) در 66 ، رسول گرمسیری (اهواز) در 75 و امیر قاسمی منجزی (اهواز) در 130 با اقتدار صاحب گردن آویز طلا شدند و در وزن 66 کیلوگرم نیز محمد الیاسی (اندیمشک) به مدال نقره رسید .
اضافه می نماید در این دوره از مسابقات وحید بابایی جعفری (اندیمشک) در وزن 80 کیلوگرم مقام چهارم و بهروز ملکی (اندیمشک) در 59 ، محسن زیرک (اندیمشک) در 75 و محمد بیراوند (اندیمشک) در 96 کیلوگرم هم عنوان پنجم مسابقات را کسب نمودند .
همچنین یادآور می شود در مجموع رقابتهای قهرمانی
و عمومی کشور ، استان خوزستان تاکنون 14 کشتی گیر برای حضور در مرحله نهایی
انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان معرفی نموده است .
ارسال دیدگاه