به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، با اعلام قطعی و نهایی فدراسیون کشتی اعضای خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان کشورمان اعزامی به رقابتهای کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا که از روز چهارشنبه 12 خرداد ماه در شهر مانیل کشور فلیپین برگزار خواهد شد ، معرفی شدند .
بر این اساس و در افتخاری دیگر برای استان قهرمان پرور خوزستان ، حسین اسدی در وزن 66 کیلوگرم از شهرستان ایذه و آرمان علیزاده در وزن 84 کیلوگرم از شهرستان اندیمشک به عضویت نهایی تیم ملی درآمدند .
بنابراین همین گزارش سیامک قیطاسی مربی توانا و سازنده اندیمشکی استان خوزستان نیز تیم ملی را در این مسابقات همراهی خواهد نمود .
یادآور می شود محمد بیرانوند جوان اول و شایسته وزن 98 کیلوگرم استان خوزستان وئ کشور که با شایستگی و اقتدار کلیه حریفان خود را در مساباقت عمومی قهرمانی کشور و مرحله نهایی انتخابی تیم ملی علیرغم تمام فرآیندهای موجود در مسابقات انتخابی تیم ملی و قوانین خاص در کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان علیرغم رایزنی های لازم مکاتبه ایی ، تلفنی و حضوری اداره کل ورزش و جوانان و هیئت کشتی استان با مسئولان عالی مقام در فدراسیون و شورای فنی و مکالمه یک ساعته با سیم خواه سرمربی مازندرانی تیم ملی در این رده سنی ، حریف مازندرانی وی که در فینال مسابقات مرحله نهایی در دو کشتی مغلوب بیرانوند شده بود ، جایگزین وی گردید .
هیئت کشتی خوزستان نیز با توجه به چهار پیروزی متوالی محمد بیرانوند ( 7 بریک ، 6 بر صفر در سال گذشته و 3 بر 2 و 5 بر 2 در سالجاری) مقابل حریف مازندرانی خود و همچنان پیگیر مورد از سوی دکتر خادم رئیس توانای فدراسیون کشتی بمنظور احقاق حق بیرانوند و همچنین عدم بوجود آمدن چنین موضوعی برای سایر کشتی گیران خوزستان می باشد .
ارسال دیدگاه