بنا به اعلام روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان ، روز گذشته رقابتهای مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان کشورمان در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد که حبیب اله اخلاقی پس از شکست حریفان و راهیابی به دیدار نهایی درکشتی اول مغلوب حسین نوری شد اما در دومین کشتی فینال در حالیکه می توانست پیروز مسابقه باشد دو اشتباه موجب بالا بردن دست حریف مقابل وی گردید .
بر این اساس نیز هیئت کشتی خوزستان صبح امروز با مکاتبه ای با فدراسیون کشتی مراتب اعتراض خود را با ارائه مستندات به فدراسیون کشتی ارسال نمود و خواستار بازبینی فیلم مسابقات گردید .
بنابراین گزارش و ساعاتی پیش نیز شواری فنی رأی نهایی خود را در مورد انتخاب حبیب اله اخلاقی و حسین نوری به حضور موفق هر یک از آنان در رقابتهای جام جهانی کشتی فرنگی موکول نمود .
گفتنی است مجتبی کریم فر دیگر نماینده شایسته استان خوزستان در این مسابقات بود که در کشتی سوم خود مقابل حبیب اله اخلاقی به میدان نیآمد و از دور مسابقات کنار رفت .
ارسال دیدگاه