آرمین اسماعیلی و سوشیانت حسن پور ملی پوشان خوزستانی عنوان قهرمانی را کسب نمودند.
به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی خوزستان و در پایان رقابت های کشتی فرنکی المپیک دانش آموزی قهرمانی جهان به میزبانی کشور صربستان ، هر دو ملی پوش شایسته استان خوزستان صاحب مدال طلا شدند . بر این اساس و به ترتیب در اوزان 41 و 52 کیوگرم آرمین اسماعیلی و سوشیانت حسن پور با شکست کلیه رقیبان خود عنوان قهرمانی را برای کشورمان به ارمغان آوردند .در زیر نتایج ملی پوشان خوزستانی آمده است .
41 کیلوگرم: آرمین اسماعیلی در اولین گام با نتیجه ۹ بر یک مقابل حریف خود از صربستان پیروز شد. وی دور دوم با نتیجه 8 بر صفر مقابل حریف آمریکایی پیروز شد و راهی دیدار نهایی شد. اسماعیلی در فینال با نتیجه 4 بر 3 کشتی گیری از آذربایجان را شکست داد و صاحب مدال طلا شد.
52 کیلوگرم: سوشیانت حسنپور در اولین رقابت مقابل حریفی از اوکراین با ضربه فنی به برتری رسید. وی در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر مقابل حریفی از اوکراین به برتری رسید و به فینال راه پیدا کرد. حسن پور در فینال با نتیجه 10 بر 1 به پیروزی رسید و طلایی شد.
ارسال دیدگاه